En Baleares

pàgina de El Pais “En Baleares” és el títol d’una secció que ocupa, els diumenges, la darrera pàgina de l’edició de Catalunya de “El País” que es distribueix a les Illes. N’Andreu Manresa, n’és el responsable d’aquesta pàgina dedicada a explicar històries de la vida i dels miracles de la gent de les Illes. He de dir que totes les vegades que m’ha esmentat -la qual cosa fa tot sovint- ho fa d’una manera amable i elogiosa per a aquelles coses que motiven la cita. Particularment, em va impressionar -i molt- les dues vegades que em va esmentar amb relació a l’homenatge -en forma d’article recollit a La Seducció de les Noves Tecnologies– que vaig fer al meu pare quan va morir. Fet i fet, n’Andreu va tenir el llibre a les seves mans abans que jo mateix i per això mateix li vaig demanar que en fes la presentació a Palma, la qual cosa va fer extraordinàriament bé. Tot això ve a rotllo perquè l’article d’avui està dedicat llistar un grapat (“un parell” o “una partida” que diríem per aquí) de blocs de les Illes. El títol és justament “Un puñado de ‘blogs'” i el subtítol és “Algunas sugerencias para un menú no exhaustivo de navegación en Internet por una parte de la realidad balear”. Fa una repassada molt interessant i, tot i que algú hi pot trobar mancances notables, com la del bloc d’en Benjamí , sens dubte la selecció que ha fet és bona i significativa i mostra que, en això, també n’Andreu està molt ben informat. Tanmateix, he de dir que si m’he decidit a escanejar la plana del diari i fer aquest apunt és perquè estic segur que en Pere Quintana estarà ben content de veure com l’esmenten i no crec que a allà on és ara -a França- li arribi aquesta edició de “El País”. Així que, Pere, va per tu.

N.B. 1: Òbviament, si clicau sobre la imatge podreu veure tot l’article i el podreu llegir.
N.B. 2: Aquests són tres apunts del bloc en el quals ja n’he parlat de n’Andreu: (1), (2), i (3).

3 pensaments quant a “En Baleares

  1. Gràcies Llorenç, avui vespre he somniat que havia d’haver escanejat l’article de n’Andreu Manresa sobre els blocs illencs. Emperò ara mateix no tenc escàner. I, jas!, em trob un comentari que m’envia al teu bloc amb l’article a punt de pastora mia. Visquen les connexions!
    Això si que són les seduccions de la tecnologia!
    Endavant les atxes!
    Biel Mesquida

  2. Llegint l’article sembla que a Manresa no li agraden gaire els blogs. Empra un més tost despectiu. Almanco és la impressió que em fa. Ell s’ho perd!

  3. Retroenllaç: El Bloc d'en Potti

Els comentaris estan tancats.