Un de nou cada segon

portada del pamfletAvui fa dos mesos justs que vaig fer el darrer apunt d’aquest bloc. Ahir, en Benjamí em va fer arribar aquest enllaç, que té tota la pinta de ser una indirecta. Total que l’he agafat al vol i aprofitant que ja fa tres o quatre dies que tinc vacances, he decidit de tornar-hi. Per començar he mirat tot el pamflet i si bé podria ser que hagi patit d’alguns dels símptomes que s’hi esmenten, també és cert que ja havia aplicat alguns dels remeis que proposa. En qualsevol cas, el problema no ha estat originat en cap casta de depressió: més aviat ha estat una qüestió de massa coses per fer.

També ahir vaig saber alguns dels detalls del darrer informe sobre l’estat de la Blogoesfera fet per un tal David Sifry, tot fent servir les dades de Technorati. La xifra més cridanera és que hi ha un bloc nou cada segon, la qual cosa vol dir que, si fa no fa, la Blogoesfera dobla la seva grandària cada cinc mesos. No he vist a l’estudi quants deixen de ser actius per unitat de temps. Però no és el cas d’aquest.

I gràcies a tothom que m’ha demanat que el segueixi.

N.B. (04/08): No acaba de ser cert això de que el nombre de blocs es dobli cada cinc mesos. En tot cas, a un bloc per segon, aquesta vegada s’ha doblat perquè el nombre dels existents era-més o menys- els que surten després de cinc mesos a un per segon; però per doblar-se ara també en cinc mesos, caldria que n’hi hagués un de nou cada mig segon, i així successivament. Això em pasa per llegir massa per sobre els titulars. 🙁

4 pensaments quant a “Un de nou cada segon”

  1. Feia estona que ja passava pena per lo que suposava era només un període de hivernació. Com que sé lo difícil que és mantenir un bloc no he volgut donar gaire creu.
    Gràcies per haver tornat, ses hores mortes se fan molt llargues sense blocs interessants!

  2. Sort de la veueta de la consciència d’en Benjamí!
    Amb això de la FOBSIC ja pensava que haviem desvestit un sant, per vestir-ne un altra. 🙂

    Bon estiu a tots i totes

  3. Al·leluia!!! Em pensava que la FOBSIC i d’altres responsabilitats t’havien devorat.
    El teu bloc és més necessari que mai en aquests temps d’avorriment universal.

    I en-hora-bona per les noves responsbilitats!

    Bloquer i bon estiu!

  4. Jo vaig tard… aquest comentari calia haver-lo enviat els primers dies del mes d’agost però, aquest any, ha estat un mes ple de feina :-S i ara que navegava ‘per plaer’em trobo tots teus els regals!
    Gràcies, i recorda que et dec un dinar per terres gironines 😉

    Salut i bona tornada!

Els comentaris estan tancats.