El preu de les respostes

cartell a Napa Imatge captada -ja fa més d’una setmana- a un motel de Napa, Califòrnia. La sala era tan cutre com deixa entreveure la forma en la qual està enganxat el cartell. A part de la tarifa de les respostes, hi havia un caramull de fotografies de n’Elvis que no servien -gens ni una mica- per a alleugerir l’espantosa qualitat del cafè que hi havia formant part d’un no menys espantós “complimentary continental breakfast”. Tanta profusió de fotos eren, simplement, reminiscències d’un passat més gloriós per a l’establiment, un passat que inclou una llarga estada de n’Elvis amb motiu de participar a una pel·lícula que es va filmar per allà.

Ja ho sabeu: hi ha respostes, respostes que requeixen pensar i respostes correctes. Mirar sense demanar, diuen, encara no costa res. (Si feu clic sobre la foto, n’obtindreu una de més gran)