Set fracassos que han canviat el món. Del rentavaixelles a la telefonia mòbil

portada1

Aquesta és la portada del meu darrer llibre que ha esta publicat per Oberta Publishing, el nom actual de l’Editorial UOC. A la contraportada, en Tomeu Mestre, Balutxo, diu el següent:

Es pot esperar res de bo d’una becaina? Tenir els pits petits pot induir a idear un sistema per teledirigir torpedes de manera segura? Un acte deslleial d’una tal senyora Smith pot fer avançar la Tecnologia? Els bolquers dels astronautes fan perillar les agulles d’estendre roba? Perdre l’enravenada pot il·luminar un home i un poble?

Aquest llibre té molta de sal i molta de gràcia, perquè és entretingut i divertit. Però, per damunt de tot, és un llibre científic capaç de demostrar que ni la història dels invents, ni l’enginyeria, ni cap altre aspecte de la creació tenen dret a ser avorrits. Així que a més de lúdic, és un llibre lúcid! Quasi res! Un ou de dos vermells!

I als blocs de Vilaweb, hi ha penjat el text, titulat “Els sil·logismes de Llorenç Valverde”, que va llegir a la presentació de Felanitx, el dia 16 de maig, on va estar acompanyat d’en Biel Majoral. El dia abans vam fer la presentació a Palma, a càrrec de n’Imma Tubella, en Jaume Claret i en Majoral. La presentació a Barcelona va ser el 27 de maig, i va ser a càrrec de l’actual Rector de la UOC, Josep A. Planell i l’autor del pròleg, Enric Banda. Està clar que, amb padrins així, el bateig ha de ser per força molt i molt lluït.

Així i tot, per a la meva sorpresa, el llibre ha tingut una acollida fantàstica per part dels mitjans. El que segueix és una petita mostra d’aquesta acollida:

Diari de Girona, 10 d’abril de 2014

dBalears, 1 de maig del 2014

RNE a Balears, 5 de maig de 2014

Diario de Mallorca, 10 de maig de 2014

Ara, 14 de maig de 2014

Mallorca en Xarxa, Ona Mediterrània (àudio), 21 de maig de 2014

Catalunya Ràdio (vídeo), 26 de maig de 2014

Vilaweb, 26 de maig de 2014

La Xarxa (àudio), 28 de maig de 2014

N’hi ha més que encara no s’han emès i/o publicat 😉