Això sí que deuen ser festes de Nadal!

web de la RoSPA

RoSPA són les sigles de la Real Societat Britànica per a la Prevenció d’Accidents. Sembla que la seva feina principal és educar i informar dels riscos de tota mena que hom pot trobar a la llar, a la feina, al carrer, per tal de prevenir-ne les conseqüències. No sé si haurà estat un excés de zel o què, però segons informava Reuters, el divendres passat la RoSPA va emetre un comunicat en el qual avisava dels riscos per a la salut laboral vinculats a les festes de Nadal d’empresa, es veu que allà, per comptes dels sopars d’aquí, fan festes “in situ”. Doncs bé, entre els riscos habituals vinculats als abusos gastronòmics d’aquestes festes, el comunicat de la RoSPA avisava, per exemple, que ballar sobre les taules era perillós perquè es podien esfondrar, ja que no estaven pensades per a aquesta funció. Tanmateix, el més cridaner dels avisos és un que diu Resisteix la temptació de fotocopiar parts de la teva anatomia. Si el vidre es trenca tendràs un Nadal amb vidres a llocs dolorosos. Vaja unes festes de Nadal! Sobre tot devora els tradicionals -i força més insulsos- dinars o sopars de per aquí. Tanmateix, hom no pot negar l’eficàcia i minuciositat dels serveis de prevenció de riscos laborals britànics.

He pillat la notícia de les festes de Nadal aquí. Després he intentat anar a les fonts i tot i que hi ha una referència, quan he intentat llegir la notícia sencera a la web de la RoSPA m’ha sortit un missatge que m’informava que aquesta havia desaparegut del servidor.

P.S.: El 21 de desembre aquí torna a estar accessible el comunicat complet de la RoSPA.