Setmanes de rauxa

Logo Salvem La RealSegons el Diccionari Català-Valencià-Balear, el mot rauxa descriu un Impuls anímic fort, manifestat amb obres externes i amb poca intervenció mental moderadora. Doncs això, al nivell personal, aquestes darreres setmanes han estat més de rauxa que d’una altra cosa. I és que amb poca intervenció mental moderadora, resulta difícil escriure res. Tanmateix, entre i entre, m’ha quedat alguna estona per poder constatar que el món segueix igual (o pitjor). Els d’IB3 (o la seva filial SBT, tan fa), segons El País d’ahir, han acomiadat a Araceli Bosch per tenir parents que s’han significat molt en la reivindicació del Secar de La Real. La qual cosa serveix per a confirmar els pitjors averanys sobre IB3. Conec personalment a n’Araceli, no de bades hem fet -amb en Benjamí– una bona partida de programes Mallorca en Xarxa a Ona Mallorca, on ens va demostrar la seva capacitat de feina, el seu interès per la professió i les seves ganes d’aprendre. Els d’IB3 s’ho han perdut i nosaltres ho haurem guanyat. Tots els detalls sobre aquesta feta els podeu trobar aquí, en el bloc d’en Benjamí.

Per cert, a l’avió d’abans d’ahir -darrerament no passen tres dies seguits sense que agafi un avió- vaig ser obsequiat amb una nova modalitat de premsa gratuïta, ara la d’Iberia, que té el no gens pretensiós nom Universal. Amb tot, no està gaire malament, tot i que em va sobtar veure un curt que deia això:

Nens i ordinadors: El Govern (central) pretén que, d’aquí a quatre anys, hi hagi a les escoles públiques dos alumnes per a cada ordinador connectat a Internet per banda ampla.

La qual cosa no deixa de ser ben preocupant, ja que indicaria que els ordinadors passen a ser els protagonistes de l’escola i que els alumnes siguin purament allò que n’hi ha dos per a cada ordinador. No és ben bé això, no.

P.S.: No, no era al Conclave i, tampoc, no he estat absort per la programació continuada sobre el tema papal de les televisions. Feia altres coses.

Un pensament quant a “Setmanes de rauxa”

  1. És absolutament indignant això que han fet a n’Araceli Bosch. Sembla que, com deis, els mals averanys es compleixen…o es van complint…per desgràcia. Aprofito l’avinentesa per felicitar-vos per la pàgina.

Els comentaris estan tancats.