Falsa alarma (sembla)

cavall de troiaPer difícil que pugui semblar encara queden lectors d’aquest bloc semi abandonat, com ho demostra el fet que, ahir, un d’aquests lectors (i nogensmenys, amic) em va enviar un sms per dir-me que el seu antivirus l’indicava que el meu blog li volia carregar un troià. El vaig creure i em vaig regirar i vaig intentar esbrinar que passava: ben aviat en Benjamí em va dir que no hi havia res de res i avui he descobert que cPanel -el tauler d’administració del web- em permet passar un antivirus a tot el lloc: ho he fet i res de res. Quin descans! (si l’antivirus carbura).

De part del meu fill: que enllaci els seus blogs (en té dos per falta d’un) i que demani excuses per no actualitzar el blog ja que, sempre segons ell, estic embarcat en un projecte molt prometedor. Aquí van els enllaços:

Joan Genís i El Racó

Queda dit.

P.S.: Pels que no estiguin al cas: això de nogensmenys, amic ve d’un famós encapçalament d’una carta del matemàtic Don Julio Rey Pastor: Querido colega, y no obstante amigo. També li atribueixen a Don Julio una frase molt càustica: Son unos matemáticos muy serios. No se rien nunca.

3 pensaments quant a “Falsa alarma (sembla)”

  1. Queden lectors perquè queda gent que ens agrada molt el que escrius/dius/fas. Ho sento, són inconvenients de saber el que saps i de tenir opinió… (I que duri els articles i el bloc!!)

Els comentaris estan tancats.