Els “comptes” de la BSA

acudit bsaDiu la BSA (quina por!) que:

Como razones del incremento de la piratería en España, IDC señala el fuerte crecimiento del mercado de PCs registrado en 2005, al que no ha podido equipararse el crecimiento de las ventas de licencias de software. Esto significa, según la consultora, que hay un amplio parque de nuevos usuarios que han hecho subir el porcentaje de software ilegal hasta el 46%.

No deuen haver tingut notícies que hi ha una cosa anomenada Programari Lliure. O, per ventura sí, però no els convé que s’escampi gaire, potser se’ls acabaria la feina.

Podeu consultar la “notícia” completa aquí. Jo me l’he trobada al diari aquest que donen als avions d’Iberia, El Universal crec que en diuen.

La imatge està agafada d’aquí (ja té deu anys)

2 pensaments quant a “Els “comptes” de la BSA”

  1. No tenen vergonya. Mira que hi ha multinacionals sense manies, eh? Però no me puc imaginar al McDonalds dient “la venda d’hamburgueses no creix tant com la població; per tant, ens estan robant hamburgueses” X’-DDD

  2. Llorenç, no ens enganyem, és veritat que a la BSA no l’interessa saber els números reals, però també és veritat que la majoria d’aquests ordinadors “sense llicències de programari”, fant servir programari propietari sense pagar.
    Per això és important fer pedagogia del programari lliure. Però, compte, si es vol lluitar realment contra el programari propietari, ens haurem d’acostumar a pagar pel programari lliure. Per molt que a molts els hi pugui semblar contradictori.

Els comentaris estan tancats.