Vist a l’aeroport de Bolonya

cartell a l'aeroport de bolonyaDilluns passat vaig veure aquesta imatge a l’aeroport de Bolonya i, naturalment, no vaig poder resistir la temptació de fer-li una foto. El cartell estava just devora l’aparellatge del control de seguretat i, al segon flash, va venir un carabinieri que em va demanar de què anava. Jo li vaig explicar i ell em va dir que estava prohibit fotografiar la zona de seguretat i em va demanar si li podia mostrar les fotos que havia fet. Sort vaig tenir que la màquina era digital, perquè, si no ho arriba a ser, possiblement li hauria hagut de deixar el carret i m’hauria perdut les fotos que tot just acabava de fer des de la sensacional cúpula del Duomo de Florència, deguda a Brunelleschi. No és que siguin gran cosa les fotos, però com que vaig haver de pujar 463 esglaons per poder-les fer, les consider absolutament irrepetibles.

Tanmateix el cartell també és decebedor, no es tracta d’un anunci de promoció de les excel·lències de lo digital, no. Va de les excel·lències que té pagar els imposts a través d’Internet. En resum: siguis súbdit, ciutadà o ciutadà digital, cal pagar els imposts, la única diferència rau en el mètode de pagament.

3 pensaments quant a “Vist a l’aeroport de Bolonya”

Els comentaris estan tancats.