La joguina de Nokia

internet tabletSegons sembla, dissabte passat Nokia va començar a comercialitzar la seva versió del Tablet PC, però en petit (141 x 79 x 19) i, sobre tot, amb Linux. En diuen Internet Tablet i té tot això: pantalla tàctil d’alta resolució de 800×480, wireless, bluetooth, USB, navegador, gestor de correu, internet radio, i tot un caramull de coses, entre les que no hi ha la capacitat de connexió a la xarxa de telefonia mòbil, però si està prevista que a la propera actualització del sistema operatiu (a mitjans del 2006) ja vindrà amb VeuIP.
Ja es pot comprar per Internet: aquí Si no s’ha esgotat. En contra de la meva pràctica habitual de no ser dels primers en comprar coses d’aquestes, ja n’he comanat un.

No deixa de ser sorprenent aquesta iniciativa diversificadora de Nokia, anunciada el passat mes de maig, justament quan ja eren moltes les veus que deien que aquesta empresa havia perdut l’empenta innovadora que l’havia permès arribar a ser el que és.

12 pensaments quant a “La joguina de Nokia”

  1. Aquest cop tampoc en català? Es tan linux i localable aquest ITablet 2005 com per que l’usuari pugui canviar-ho a català? (a la llista de llengues que duu no hi és).

    Amb els telèfons nokia no fa com alcatel i siemens que sí que poden ser en català.

  2. Doncs, Llorenç, jo no sé com t’ho has fet. Jo també vull comprar-me el trastet aquest, i vaig a la web de Nokia. Quan vaig a la pàgina per a triar el país i clico a “Spain”, no passa d’aquí. El navegador segueix carregant i carregant, i sense resposta. I mira que ho he provat tant amb Firefox, Konqueror, Opera,i malauradament també, IE. I amb Linux i Window$. Però no hi ha manera…

    Bé, Llorenç, ja ens explicaràs que et sembla…

  3. Doncs a mi si que m’ha anat bé!! ara l’he acabat de comanar.

    Per cert una llastima que no hagueu entrat avui a la SER, m’he escoltat tot el programa i al final s’han quedat sense temps.

  4. Benvolguts amics: ja he encomenat la meva “posteta” per anar per Internet. Al final he aconseguir encarregar-ho via Safari en un PC (sí, un Mac OS X sobre un AMD).

    Pel que veig, som uns quants els d’aquí els que tindrem aquest trastet. Hauríem de fer el club balear del Nokia 770!! 😉

  5. Guillem: què no saps que l’any que ve Mac es passa a Intel? Doncs ja circula la versió -pirata- del sistema operatiu per aquesta plataforma. Cercant, cercant, es pot trobar. Açò sí: el meu “Mac” no és plenament operatiu, hi ha algunes coses, com el so, que no acaben prou bé d’anar. Però temps al temps…

  6. Admeteu gent de terra ferma, millor dit de LA terra ferma, al vostre club d’usuaris. Un d’aquests dies arribarà a Lleida la meva nokia o el meu nokia, ves a saber si serà mascle o femella….

Els comentaris estan tancats.