A la deriva

Sense rumb

Els de rumbo.es sembla que no honoren gaire el seu nom, ja que, més aviat, sembla que van a la deriva. Dues vegades -amb 12 hores de diferència- m’ha sortit aquest missatge. En principi pot semblar un incident irrellevant, però el fet és que el missatge m’ha sortit -les dues vegades- just després d’haver introduït les meves dades, Visa inclosa. Així que els he telefonat, la primera vegada -després del primer incident- per demanar explicacions i m’han dit que no passava res i que ho tornés a provar i la segona, després del segon incident, per esbravar-me a gust. Entre d’altres menuderies els he explicat que haurien de tenir arguments molt convincents per tal que em quedi dissipat qualsevol dubte sobre la recollida fraudulenta de dades que sembla ser -pel que duc vist- la funció única d’aquesta pàgina i fineses per l’estil. Total que els he hagut de posar al mateix paquet de viajar.com, els quals només accepten l’exploter com a navegador. Tanmateix, no tot ha estat negatiu: l’incident m’ha permès provar atrapalo.com i, de moment, la cosa sembla que ha anat molt bé.

Demà més d’una altra cosa, a veure si recuperem el ritme normal desprès del retorn de Brasil, la qual cosa no sembla que hagi de ser gaire fàcil.

3 pensaments quant a “A la deriva”

 1. També puc dir que el mateix passa amb les webs de wanadoo. Amb el Firefox no es pot consultar el webmail ni “passejar” tranquil per les webs filials. Tanmateix, ara que ho pens, puc passar bé. Ells s’ho perden.

 2. El panorama de les webs de viatges a Espanya està fatal. No fa gaire que vaig trobar un vol a bon preu i el vaig voler comprar.

  Les desventures es varen succeir. Cap web em permetia arribar fins al final, ni tan sols emprant el navegador aquell que demanen moltes. Al final vaig aconseguir-ho a halcon, però vaig haver d’anar a pagar a l’agència.

  Record d’una vegada que vaig comprar unes vacances. Ho vaig fer a viajes ecuador. Vaig comprar un viatge a París de varis dies per uns 400 euros per persona.

  Al sent demà em cridà un comercial de l’agència, em va dir que tenia un e-mail que deia que havia demanat aquell viatge (Un e-mail? Varen enviar-li a aquest individuu la meva VISA per e-mail?) però que no tenien disponibilitat de l’hotel que demanava i el que havia disponible era més car.

  Un desastre, em vaig emprenyar i els hi vaig dir que no el volia, però ja era tard. Havien passat un parell de dies i la suculenta oferta s’havia esfumat. Vaig acabar pagant 550 euros a una altra agència.

  Pareix mentida que a Mallorca (especialment), on el negoci dels viatges hauria de ser exemplar, funcioni tan malament. S’em posen els cabells de punta cada vegada que vull mirar un viatge per la xarxa. Per ventura la UIB podria fer un estudi de la seguretat i accessibilitat d’aquests web sites, especialment dels que es desenvolupen a la terra.

  Bona tarda… i bon viatge! 🙂

Els comentaris estan tancats.