A Brasil també comencen a afluixar-se’n

faves arreu pAhir, desprès de tornar de l’excursió que férem a Gramado, va caure a les meves mans un diari de per aquí, Zero Hora, que justament els dijous ve amb un suplement dedicat a les tecnologies digitals. L’article central d’aquest suplement sembla que està molt “inspirat” en la mateixa font que va inspirar aquest apunt de dia 16 de gener. La febre també arriba aquí: n’hi ha molts que comencen a afluixar-se d’això d’Internet, per mor dels virus, de l’spam i dels programes espia. De fet, no cal dir-ho, el que haurien de fer és afluixar-se d’això del Windows.

Dimarts varem estar tot el dia a la ULBRA per mor de la feina que ens ha duit aquí. Més tard, al capvespre, la xarxa de l’hotel va quedar saturada i pràcticament no varem poder ni mirar el correu. Dimecres hi vàrem tornar fins hora de dinar. En Ricardo va descobrir que podíem connectar els nostres portàtils a la xarxa de la ULBRA sense problemes i salvar així els entrebancs d’accés. Vàrem emprar l’horabaixa per anar a Gramado, un lloc de vacances de muntanya, prop de Porto Alegre, on hi ha el Parque Estadual do Caracol amb una riera que té un parell de cascades notables. Aquí hi ha les fotografies de la meva càmera i aquí deçà les de la d’en Ricardo. Gramado és un lloc sorprenent, ja que les cases tenen tot l’aire de les construccions típiques dels Alps, diuen que és un lloc que va ser “colonitzat” per descendents del primers emigrants alemanys que varen venir per aquí.

gent pNo hem perdut de vista que hi ha el Forum. Al nostre hotel hi ha grups com aquest de la dreta que, entre reunió i reunió, es retraten. Els vaig pillar des de la meva cambra en el moment oportú.

indiesPer altra banda, quan anarem a cercar el programa -el dia que ens vàrem inscriure encara no havia arribat- vàrem poder pellucar algunes escenes pintoresques, com aquesta de l’esquerra. N’hi ha més entre les altres fotos, però aquesta m’agrada particularment. Demà horabaixa haurem acabat amb la ULBRA i toca Forum en exclusiva.

4 pensaments quant a “A Brasil també comencen a afluixar-se’n”

  1. Google hace una traducción decente al español… solo copia y pega la dirección de la página (o instala la extensión de Firefox para ahcerlo automáticamente)

  2. I que ho trobau estrany que se n’afluixin? ja ho ben trob que hi ha per fer-se’n sa punyeta! De totes maneres, però, el problema no mos ve donat per els perills de la xarxa; vull dir que la xarxa sempre ha estat potencialment perillosa. Abans els perills es deien natas.satan i avui sasser, els ISP desapareixien només renovar la quota anual de 5000pts i el Playboy era d’accés lliure…
    Amb tot això vull dir ens estam equivocant i de forma estrepitosa, ¿no hem passat s’arada davant es bou? Tothom té internet sense saber que és i ofereix internet wi-fi al vei sense adonar-se’n. No basta amb un “todos.es” si no hi ha un “qué.es”

Els comentaris estan tancats.