Oxímoron

Amb Marcelo Branco a Porto Alegre Des de Porto Alegre, on vaig arribar ahir -avui, de fet- de matinada, he llegit el Diari de Balears d’avui, on he trobat, entre d’altres coses, un deliciós article de Climent Picornell, dedicat als oximorons i que acaba així:

… el líder en el rànquing ciberespacial d’oxímoron, i amb gran plaer, supòs, dels partidaris de Linux i els programaris lliures és: aquest ordinador «funciona amb Windows».

Escric això des d’una terrible máquina de l’hotel que “funciona amb windows” i emprant l’Exploter. És tot el que he trobat per avui. Per demá ens han assegurat que -si més no en el campament internacional de joventut, lligat al Fòrum Social- hi haurà un espai amb ordinadors linux i wirelss. Si hi podem anar, també podrem penjar alguna fotografia del lloc que hem fet avui.

P.S.1: Deu minuts desprès de publicar aquest apunt en Ricardo ja havia aconseguit connectar el portàtil a la xarxa de l’hotel i, així, poder passar del windows i de l’exploter. Aquí hi ha la resta de fotografies del dia. El tercer de la fotografia que acompanya aquest apunt és Marcelo Branco, assessor del president Lula i líder del projecte Software Livre de Brasil.

P.S.2: Passada la mitjanit d’aquí (tres hores més tard a Europa) acab de comprovar que no calia anar a fer embulls al “Bussiness Center” de l’hotel (una sala macarrònica amb dos ordinadors encara més macarrònics) atès que la connexió que surt d’un cable cat5 de l’habitació també dona accés: és el que faig servir per escriure aquesta postil·la, ara sí des del meu portàtil amb linux. Quin descans!. Per cert, en Ricardo tambè ha afegit aquesta galeria amb les fotos del dia. I, ja que hi som, dir que les dues professores de la Universitat de Santiago que hi surten, també són aquí per l’ULBRA, i nomen Carmen i Pilar.

Un pensament quant a “Oxímoron”

 1. Uepp !!! Hola Llorenç ja he vist que has llegit el meu article. Avui he berenat tot sol.
  Si en saps d’oximoron les me podies guardar i passar-me’ls.
  Al concert d’avuui en homentage a Stephan Grapelli, en Matias Oliver me n’ha regalat un parell :
  – cap pelat i ones
  – calçons curts i travilles
  – democràcia orgànica
  – música militar

  I en Pere Carlos me n’ha enviat dos que sentí per TV3.
  Na Judith Mascó deia que li agradava anar
  “Maquillada natural”. I un psicòleg parlava d’una “Sana enveja”.
  Fins aviat.
  Climent Picornell

Els comentaris estan tancats.