Per què no en ogg-vorbis?

Acab de rebre una renyada (amable) per e-mail. Ve de part d’en Cheli, de la Universitat d’Alacant (crec) i em diu que s’ha quedat sorprès en veure que he deixat la conferència d’en David Bravo en mp3, quan als servidors del Hackmeeting estan en ogg-vorbis. Desprès de comentar que “amb lo defensor dels formats oberts i el programari lliure que és Llorenç i que no deixe la conferència en ogg-vorbis es almenys estrany. Estaria be que posares també l’ enllaç al ogg-vorbis”. I afegia aquests dos enllaços

(1) http://hackandalus.nodo50.org/ftp/

(2) …/ftp/LasMentirasMasFamosasSobreLaPirateria.hack04ndalus.ogg

Té tota la raó en Cheli: és allò que diuen que a cal ferrer els ganivets són de fusta. M’havien passat la conferència en mp3 i no vaig acudir a cercar-la en ogg-vorbis. Així que, amb aquest apunt, queda subsanada, al menys en part, la badada. I gràcies Cheli!